fredag 25 september 2009

Dagens brev - Stoppa FRA

Idag följer vi HAX "Stoppa FRA" uppmaning att skriva till ""dina" borgerliga riksdagsledamöter. Skriv brev, skicka vykort eller sänd personliga mail (mailbombning med identiska massmail kommer dock inte att fungera lika bra som individuella meddelanden). Eller ring dem. Här är hela listan."

Detta brev skickades precis till Fredrick Federley, så att han kan visa att det också finns handling bakom "Ett frihetligt manifest för Centerpartiet, och inte bara ord. Påtala det för Federley och de andra borgerliga riksdagsledamöterna, du också!

"Hej Fredrick,
På Newsmill den 21:a september i år skrev du, bland flera, ett "frihetligt manifest för centerpartiet". Kommentarerna i kommentatorsfältet därefter visar lite på misstron som finns gentemot centerpartiet, eftersom de flesta inklusive jag själv, finner en viss misstro då vi hört samma visa förut, men där vi blivit svikna när det faktiskt kommer till handling.

Snart är det dags för omröstning igen, och det krävs att fyra borgerliga riksdagsledamöter röstar för att FRA-lagen ska rivas upp igen.

Inför valet 2006 var centerpartiet den tydligaste frihetliga kraften i svensk politik tack vare ett tydligt ställningstagande gentemot just övergrepp på den personliga integriteten.

Du & Annie Johansson har nu möjlighet, som riksdagsledamöter och undertecknare av ert frihetliga manifest, att åter föra upp centerpartiet som den tydligaste frihetliga kraften i svensk politik. Hoppas på att du, med flera, tar den möjligheten!

Mvh
Daniel"

Inga kommentarer: