tisdag 9 december 2008

"I'll be back"

Magasinet Neo uppmärksammade i Oktober i år "Volvo Rage Boy" med rubriken "-snart i din TV (IGEN)". Det dröjde inte ens två månader innan sveriges motsvarighet till Islamic Rage Boy gjorde comeback i TV-rutan. 

I kvällens avsnitt av det lysande programmet Debatt på SVT "råkar" Sebastian De Souza dyka upp och kräva av staten att de går in och säkerställer tillverkningen av volvobilar som ingen vill köpa. 

I en angränsande fråga har ett förslag till EU-kommissionen presenterats som, om det blir verklighet, innebär att mobiler kan förses med en tull på upp till 14%. Detta då dedikerade tillverkare av exempelvis gps:er, kameror, musikspelare etc. förlorar intäkter då de nya telefonerna har alla dessa funktioner inbyggda. 

Den naturliga lösningen på gps- och kameraföretagens problem med att de säljer produkter som ingen vill ha är att ändra inriktning på verksam....att belägga varor folk faktiskt efterfrågar med höga extraavgifter för att snedvridna konkurrensen och med hjälp av konstgjord andning hjälpa olönsamma branscher att vara kvar vid liv. 


Inga kommentarer: