måndag 20 oktober 2008

En bjälke i ögat

Djurens Rätt är en organisation vars olustiga agenda om att ge djuren rättigheter utan motsvarande skyldigheter går vidare. Nu har dårarna anklagat en förskola i Norrlands inland för att dels lära barn att döda djur, och dels att de disneyfierar djuren genom att leksaksälgen barnen får "öppna" innehåller bullar och inte tarmar, blod och annat skojsigt. 

Naturligtvis är den största syndaren inom anthropomorphiseringen i Sverige just Djurens rätt, se t.ex. deras pågående propaganda-attack mot skolorna i landet där det värnas om "hönsmammor" och där "Djurens Rätt kräver en barnkonvention, med rättigheter som gäller alla ungar, inte bara våra egna".

När Djurens Rätt inte försöker indoktrinera barn gillar de att hetsa mot sexuella minoriteter, där man "måste betrakta dessa människor som sexualbrottslingar", jag antar Djurens Rätt vill ställa dem på samma nivå som utövande pedofiler, för vi har ju lärt oss att djur är barn, med samma rättigheter som dem, och att vi då inte kan gå med på att de blir "sexuellt utnyttjade". Det måste vara väldigt bekvämt för Djurens Rätt att peka finger, gå på populistiska känsloargument, och ignorera seriös forskning som konstaterar att antal fall där djur skadade av lagligt zoofilt umgänge (däri räknas inte Zoosadism, vilket är olagligt) räknas i ental per år. 

Alexandra Leijonhufvud och hennes hejdukar är enfaldiga och farliga människor. 

1 kommentar:

Anonym sa...

Väl talat store hövding.